Μπήκε ο Ιούνιος και ήδη μυρίζει καλοκαίρι. Σίγουρα, τα παπούτσια και οι μπότες είναι αυτά που μας συνοδεύουν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Αλλά το καλοκαίρι θέλει την σαγιονάρα του. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα casual ντύσιμο και εννοείται να τις χρησιμοποιήσουμε για την βόλτα στην παραλία. Η σωστή επιλογή στην σαγιονάρα μπορεί να μας κρατήσει αναπαυτικά τα πόδια μας όλη την διάρκεια της ημέρας, ειδικά στις πιο ζεστές περιόδους του χρόνου. Η ερώτηση, όμως, είναι ποιοι είναι οι κορυφαίοι συνδυασμοί χρωμάτων για τις φετινές καλοκαιρινές σαγιονάρες;

1. Μαύρο με λευκή απόχρωση

Θα λέγαμε ότι αποτελεί τους πιο κλασσικούς και διαχρονικούς συνδυασμούς χρωμάτων που κυκλοφορούν. H μαύρη σαγιονάρα αποτελεί ένα χρώμα το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε θελήσουμε να φορέσουμε. Θα μπορούσαμε να το συνδυάσουμε με το αγαπημένο μας μαγιό, ένα σορτς, ακόμη και ένα απλό καθημερινό φόρεμα. Οι μικρές λευκές αποχρώσεις που μπορεί να υπάρχουν είτε πάνω στο δίχαλο, είτε στη σόλα, είτε σε κάποια σχέδια έχουν την δυνατότητα να μας δώσουν ένα πιο έντονο τόνο στη συνολική εμφάνισή μας.

2. Γκρι με μπλε απόχρωση

Ένας νέος συνδυασμός χρωμάτων έκανε την εμφάνισή του. Και δεν μπορούμε να κρύψουμε τον θαυμασμό μας για το πόσο ταιριάζουν τελικά αυτά τα δυο χρώματα. Το γκρι είναι ένα χρώμα που προσφέρει μια ουδετερότητα, ευημερία και ισορροπία, αλλά σε συνδυασμό με ορισμένες μικρές πινελιές από απαλές αποχρώσεις του μπλε, αυτή η μονοτονία μιας γκρι απλής σαγιονάρας «σπάει». Για όσους από εμάς αρέσει αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας με στιλ.

3. Λαδί με λευκή απόχρωση

Αυτή η περίπτωση συνδυασμού αποτελεί μια κλασσική και πιο απαλή εκδοχή από τις έντονες αποχρώσεις του πράσινου χρώματος. Σίγουρα, μπορεί σε ορισμένους από εμάς να αρέσει το πράσινο χρώμα, αλλά το λαδί μπορεί να μας βοηθήσει να ταιριάξουμε καλύτερα και τα ρούχα μας, αν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τα παπούτσια μας με τις σαγιονάρες για το καλοκαίρι. Επιπλέον, αποτελεί ένα «ζεστό» και «φιλόξενο» χρώμα προκαλώντας ευχάριστα συναισθήματα. Η λευκή απόχρωση σε οποιοδήποτε σημείο μπορεί να δώσει μια ζωντάνια και ένταση στην σαγιονάρα μας.

4. Ροζ με γαλάζια απόχρωση

Το ροζ είναι από μόνο του ένα χρώμα που εκφράζει μια θηλυκότητα, γλυκύτητα και δίνει μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να αποτελεί μια πρωτοποριακή τάση της μόδας που θα ακολουθηθεί και τα επόμενα χρόνια. Η γαλάζια απόχρωση είτε στο δίχαλο, είτε στα γράμματα, είτε στο εσωτερικό της σαγιονάρας μας θα προσφέρει ένα τόνο τσαχπινιάς και κομψότητας. Θα τις λατρέψουμε αφού μπορούν να φορεθούν όχι μόνο στην παραλία αλλά και στις χαλαρές μας βόλτες.

5. Χρώματα ουράνιου τόξου

Αν δεν θέλουμε μια μονοτονία στην σαγιονάρα μας, μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον συνδυασμό των 8 χρωμάτων του ουράνιου τόξου. Μπορεί να μας κάνει πιο ευχάριστους και ευδιάθετους και να έχουμε την δυνατότητα να την συνδυάσουμε με οποιοδήποτε χρώμα ρούχου προτιμάμε. Ωστόσο, υπάρχει η επιλογή των 4 ή 5 χρωμάτων του ουράνιου τόξου για τις σαγιονάρες μας.

Μπορεί μέχρι σήμερα να είχαμε συνηθίσει τους απλούς χρωματισμούς στις σαγιονάρες μας, αλλά ο κόσμος της μόδας συνεχίζει να εξελίσσεται και να δημιουργεί καινούργιες ιδέες ώστε να έχουμε την ευκαιρία να τονώσουμε την εμφάνισή μας. Οι παραπάνω συνδυασμοί χρωμάτων αποτελούν την νέα τάση της μόδας για τις καλοκαιρινές σαγιονάρες μας και, σίγουρα, χρειάζεται να δώσουμε σημασία αν μας ενδιαφέρει να αντικαταστήσουμε μερικώς τα παπούτσια μας στις ζεστές ημέρες του χρόνου.

Επομένως, τι καλύτερο από το να μπορούμε να συνδυάσουμε το μαγιό μας, το σορτς μας, την βερμούδα μας και το φόρεμα μας με μια ξεχωριστή σαγιονάρα. Αποτελεί την καλύτερη λύση, ώστε να καταφέρει να «αναπνέει» το πόδι μας καθημερινά και να περπατάμε με περισσότερη άνεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *