Το περπάτημα είναι από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες που χρειάζεται να έχουμε στην καθημερινότητά μας για την σωματική μας ισορροπία. Μερικές φορές θέλουμε απλά το κίνητρο για να περπατήσουμε τα απαραίτητα μέτρα για να διατηρήσουμε ή να μειώσουμε έστω και λίγο το σωματικό μας βάρος. Όταν το κίνητρο είναι χαμηλό, τίποτα δεν μπορεί να ξεκινήσει καλύτερα την έμπνευση για την άσκηση από ένα νέο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Και τα γυναικεία Skechers έχουν ακριβώς το στυλ που ψάχνουμε για το περπάτημά μας.

Τι μπορεί να προσφέρει το καθημερινό περπάτημα;

Σύμφωνα με έρευνα και πολλές μελέτες το καθημερινό περπάτημα μπορεί να προσφέρει τα παρακάτω:

  • Διατήρηση υγιούς βάρους και απώλεια σωματικού λίπους
  • Πρόληψη ή διαχείριση διαφόρων καρδιακών και αιματολογικών παθήσεων
  • Βελτίωση της καρδιαγγειακής φυσικής κατάστασης
  • Ενδυνάμωση οστών και μυών
  • Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
  • Βελτίωση της διάθεσης, της γνώσης, της μνήμης και του ύπνου
  • Βελτίωση ισορροπίας και συντονισμού
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Μείωση του στρες και της έντασης

Είτε έχουμε βγει για να περπατήσουμε είτε για γυμναστική ή απλώς για διασκέδαση, τα σωστά παπούτσια είναι το κλειδί για να κρατάμε τα πόδια σας ξεκούραστα. Αξίζει να επενδύσουμε σε ένα ζευγάρι σχεδιασμένο ειδικά για περπάτημα. Ευτυχώς, σε αυτό θα μας βοηθήσει η Skechers όπου μπορούμε να επιλέξουμε από την πληθώρα επιλογών υψηλής ποιότητας.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΟΣ SKECHERS

  • Επιλογή της σωστής σόλας για την τοποθεσία και την επιφάνεια που περπατάμε
  • Slip-on και κορδόνια με βάση το πλάτος του ποδιού μας
  • Επιλογή παπουτσιών για περπάτημα και παπουτσιών για τρέξιμο

ΟΙ 3 TOP ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ SKECHERS

1. Γυναικείο αθλητικό παπούτσι Skechers Go Walk Arch Fit

Σχεδιασμένο με την υποστήριξη ειδικών, η Skechers έχει επιδείξει κομμάτι της ευρεσιτεχνίας της στο σύστημα εσωτερικής σόλας, εφαρμόζοντας τις συμβουλές ειδκών ποδίατρων. Η αφαιρούμενη σόλα βοηθά το πόδι μας να παραμένει σταθερό και να αυξήσει τη «διασπορά» του βάρους μας. Επιπλέον, αυτά τα γυναικεία Skechers σχεδιάστηκαν με μια ελαφριά ενδιάμεση σόλα EVA και κλείσιμο με κορδόνια στο πλεκτό διχτυωτό ύφασμα με διάφορα χρώματα με ένα τόνο μόδας για τη φυσική σας άσκηση. Tα running παπούτσια, διαθέτουν εσωτερική σόλα Arch Fit. Ας νιώσουμε την εξαιρετική αντικραδασμική προστασία που μας χαρίζει η ενδιάμεση σόλα και την τέλεια πρόσφυση, χάρη στην εύκαμπτη εξωτερική σόλα από καουτσούκ.

2. Γυναικείο αθλητικό παπούτσι Skechers Go Walk Joy Ecstatic

Η συλλογή Skechers Go Walk Joy είναι μια σειρά σχεδιασμένη για εξαιρετική άνεση για κάθε περίσταση. Επίσης, είναι slip-on στυλ με την πρόσθετη υποστήριξη του ελαστικού ή κανονικού κορδονιού. Θα αποκτήσουμε ένα βήμα άνεσης με τα γυναικεία Skechers GO WALK. Διαθέτει κατασκευασμένο διχτυωτό επάνω μέρος με ελαστικά κορδόνια, αερόψυκτο πάτο Goga Mat™ που αναπνέει και ελαφριά αντικραδασμική προστασία ULTRA GO®.

3. Γυναικείο αθλητικό παπούτσι Skechers Go Walk Lite

Αυτά τα γυναικεία Skechers είναι ένα ζευγάρι για τις πιο απολαυστικές βόλτες σε όλους τους μήνες του χρόνου. Σχεδιασμένα για γυναίκες που περπατούν αρκετές ώρες, είναι εξαιρετικά ελαφριά και αναπνέουν μέσα από την υφασμάτινη επένδυση που διαθέτουν. Ο εσωτερικός πάτος από Memory Foam σε συνδυασμό με την επένδυση από απαλό υλικό, προσφέρουν μέγιστη άνεση στα βήματά σου. Διαθέτει, ενδιάμεση σόλα Flex Lite για μέγιστη απορρόφηση κραδασμών και εξαιρετικά εύκαμπτη εξωτερική σόλα από καουτσούκ, για μεγαλύτερη πρόσφυση.

Τέλος, οι επιλογές στα γυναικεία Skechers μπορεί να είναι ακόμη περισσότερες για τον καθένα από εμάς. Πάντως το σίγουρο είναι ότι ψάχνουμε τα καλύτερα για να ξεκινήσουμε από τα βασικά και να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας στα πιο δύσκολα. Τα εύκολα μπορεί να είναι ένα απλό περπάτημα στο πάρκο της γειτονιάς μας και τα δύσκολα αναφέρονται στο δυναμικό τρέξιμο στον στίβο του δήμου μας. Όπως και να έχει μέσα από τις παραπάνω 3 επιλογές είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα που βελτιώνει την σωματική μας δομή και υγεία.