Ξεκινάει μια υπέροχη ημέρα και αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για να την εξερευνήσουμε. Αφού φρεσκαριστούμε, αρωματιστούμε, αναρωτιόμαστε για το τι θα φορέσουμε. Έχει αρχίζει να μυρίζει ήδη καλοκαίρι εκεί έξω και, σίγουρα, ένα αέρινο ρούχο θα μας βολέψει πολύ. Μια από τις επιλογές, που θα έχουμε, είναι να φορέσουμε ένα ανάλαφρο και ωραίο κολάν που μπορεί να έχουμε μέσα στην ντουλάπα μας. Ξέρουμε, όμως, τι μας ταιριάζει και ποιο σχέδιο είναι το αγαπημένο μας μέσα από τις επιλογές που υπάρχουν;

Υπάρχουν διάφορα κολάν που μπορούν να μας κάνουν όμορφες και να δείχνουν το σώμα μας καλλίγραμμο. Παράλληλα να αναδεικνύουν τις υπέροχες καμπύλες που έχουμε. Επιπρόσθετα, υπάρχουν και πολλοί διαφορετικοί τύποι χρωματιστών κολάν που εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς μέσα στην καθημερινότητά μας.

Πάμε να δούμε τις 5 επιλογές που θα μπορούσαμε να κάνουμε το αγαπημένο μας ρούχο.

1. Capri κολάν

Μιας και το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά μας πλέον, το κάπρι κολάν είναι μάλλον μια από τις καλύτερες επιλογές που έχουμε. Καθώς η θερμοκρασία εκεί έξω αρχίζει να ανεβαίνει, η ανάλαφρη υφή του και ο μοντέρνος σχεδιασμός του είναι δυο χαρακτηριστικά που θα μας κάνουν το αγαπημένο μας καθημερινό ρούχο. Το κάπρι κολάν φτάνει μέχρι την μέση της γάμπας (και ίσως λίγο πιο πάνω – κάτω από το γόνατο).

2. Knee-Length κολάν

Επίσης, αν θέλουμε να νιώθουμε ακόμα πιο ανάλαφρες και «αέρινες», η επιλογή ενός κολάν μέχρι το γόνατο μπορεί να μας αναδείξει και καλύτερα το συνολικό μας στυλ. Το συγκεκριμένο κολάν φτάνει μέχρι την μέση των ποδιών μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μας δίνει την δυνατότητα να αναδείξουμε τις υπέροχες γάμπες μας. Πλέον, θα λέγαμε ότι το knee-length κολάν είναι μία νέα τάση στην μόδα. Οι περισσότερες γνωστές «περσόνες» των social media αρχίζουν να διαφημίζουν τα συγκεκριμένα κολάν, συνδυάζοντας το με βαμβακερά κοντομάνικα ή μπλούζες.

3. Ankle-Length κολάν

Θα λέγαμε ότι είναι το πιο διαδεδομένο κολάν που μπορούμε να βρούμε στα καταστήματα αθλητικών ειδών. Το ankle-length κολάν φτάνει μέχρι και τον αστράγαλό μας, αντικαθιστώντας ένα απλό παντελόνι που θα μπορούσαμε να φορέσουμε μέσα στην καθημερινότητά μας. Το μακρύ μήκος του αναδεικνύει καλύτερα τις καμπύλες του σώματός μας. Αποτελεί μια χειμωνιάτικη επιλογή. Aλλά μπορεί να φορεθεί και τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς πλέον η κατασκευή τους έχει γίνει πιο καινοτόμα ώστε να αναπνέει καλύτερα το κορμί μας.

4. Colored κολάν

Αν ψάχνουμε λίγο παραπάνω χρώμα στην ζωή μας, μπορούμε να ξεκινήσουμε επιλέγοντας ρούχα που το αναδεικνύουν. Πλέον, υπάρχουν πολύχρωμα κολάν με συνδυασμό χρωμάτων που τονίζουν το στυλ μας και την διάθεσή μας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να τα συνδυάσουμε με οποιοδήποτε top θα θέλαμε να φορέσουμε, αφού η αναλογία χρωμάτων μας το επιτρέπει.

5. Leather κολάν

Τα δερμάτινα κολάν μπορεί να μην βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων της μόδας, αλλά επιστρέφουν συνεχώς με νέα χρώματα και σχέδια. Αποτελούν κολάν που αγαπήθηκαν πολύ κατά την διάρκεια του ’50, καθώς ο γυναικείος πληθυσμός λάτρεψε να τα φοράει καθημερινά. Επίσης,  δημιούργησαν μια τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση και συνέχισαν να αναδεικνύουν το «sexiness». Ωστόσο, τα συγκεκριμένα κολάν μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση. Σε μια βραδινή έξοδο, στην δουλειά μας, στην άθλησή μας και σε μια απλή βόλτα.

Σήμερα, λοιπόν, μπορούμε να βρούμε οποιοδήποτε κολάν μας ταιριάζει περισσότερο στο δικό μας στυλ και εννοείται να το ταιριάξουμε με την περίσταση που θέλουμε. Επιπλέον, θα πρέπει να νιώθουμε τυχερές που πλέον υπάρχουν τόσα διαφορετικά είδη κολάν, καθώς μπορούμε να αναδείξουμε το σώμα μας πολύ καλύτερα από ότι ένα απλό παντελόνι. Και, τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η τάση της μόδας ακολουθεί αυτού του είδους τα ρούχα. Αν θέλουμε να παραμείνουμε ενεργές στον κόσμο της, χρειάζεται να τολμήσουμε σήμερα και να δούμε τι αποτελέσματα έχει στον εαυτό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *