Το 1981, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 5 στην Δάφνη Αττικής ανοίγει για πρώτη φορά το κατάστημα λιανικού εμπορίου, Syrrakos-sports.

Το ξεκίνημα φάνηκε δύσκολο, όπως κάθε καινούργια επιχείρηση εκείνης της εποχής, αλλά με αρκετή δόση φιλοδοξίας και προσήλωσης στον στόχο για επιτυχία η συνέχεια είναι απλά ιστορία.

Ξεκινώντας, λοιπόν, αυτή την ιστορία στο μακρινό 1981, η επιχείρηση Syrrakos-sports ανοίγει και επίσημα τις πόρτες της στους καταναλωτές της.

syrrakos-sports 1

Η έναρξη της συνεργασίας με τις επώνυμες εταιρίες, που ξέρουμε μέχρι σήμερα, δημιούργησε με τον καιρό μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης που χτίστηκε με εχεμύθεια και ειλικρίνεια.

Και μιλώντας για εμπιστοσύνη και αλληλεγγύη, οι πελάτες μας αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι αυτής της ιστορίας που γράφεται τόσες δεκαετίες. Χωρίς την εμπιστοσύνη, την κατανόηση και την προτίμησή τους τίποτα δεν μπορούσε να υφίσταται μέχρι σήμερα. Επίσης, σημαντικό ρόλο έχει στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και οι υπάλληλοι της επιχείρησης που με χαμόγελο και καλή διάθεση μεταδίδουν ένα πρόσχαρο περιβάλλον καθημερινά.

Η εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια μας έμαθε πολλά και για αυτό βρισκόμαστε εδώ αυτή την στιγμή. Η βοήθεια, η κατανόηση και η παροχή των υπηρεσιών μας επέφερε τα πιο κολακευτικά σχόλια που μπορούσαμε να ακούσουμε την ώρα της δουλειάς. Επιπλέον, δεν περιοριστήκαμε μόνο στην απλή εξυπηρέτηση, δημιουργήσαμε φίλους, γνωστούς και πολλούς αξιόλογους ανθρώπους μέσα από κουβέντες και συζητήσεις. Ωστόσο, υπήρξαν και ορισμένες κριτικές που μας έκαναν καλύτερους με τα χρόνια και καταφέραμε να αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση όπως της αρμόζει.

Κρίσιμες Στιγμές & E-shop

Σίγουρα, όλοι ζούμε στον ίδιο κόσμο και στην ίδια χώρα και δεν γίνεται να μην μας επηρέασαν και κάποια κρίσιμα και σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων. Η κρίση πριν από μία δεκαετία έφερε σε πολλή δύσκολη θέση όλη την χώρα και φυσικά δεν άφησε ανεπηρέαστο και το λιανεμπόριο. Όμως, η διαχείριση και ο έλεγχος της κατάστασης ήταν επιτυχής με αναμενόμενες αλλά όχι κρίσιμες απώλειες. 

Ακολουθώντας τις τάσεις των εποχών και ακούγοντας τις απόψεις των πελατών μας, φτάσαμε και σε άλλη κρίσιμη και πιο πρόσφατη κατάσταση που επέφερε έναν πρωτοφανές προβληματισμό για τον τρόπο διαχείρισης αυτού του φαινομένου. Μιλάμε φυσικά, για την τρομερή πανδημία που δεν χτύπησε μόνο την χώρα μας αλλά όλη την παγκόσμια αγορά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι βρεθήκαμε προ εκπλήξεως σε μια κατάσταση lockdown. Ωστόσο, για άλλη μια φορά δεν το βάλαμε κάτω και με την δική σας στήριξη καταφέραμε να σταθούμε «όρθιοι» σε αυτή την παράξενη κατάσταση, «φέρνοντας» στο διαδίκτυο το ανανεωμένο και ανταγωνιστικό eshop μας. Μετά από συνεχόμενες και κουραστικές ώρες, το eshop μας ήταν και κοντά σε όλους εσάς. Με περισσότερα από 1000 προϊόντα πλέον και εκατοντάδες “διαδικτυακούς” πελάτες από όλη την Ελλάδα, η αγάπη που εισπράττουμε μέσω αυτού του είδους εξυπηρέτησης δεν περνάει απαρατήρητη.

Και για αυτό πριν λίγες μέρες γιορτάσαμε τον 1 χρόνο λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με ότι καλύτερο μπορούσαμε να προσφέρουμε.

Το Νέο Ξεκίνημα

syrrakos-sports-3

Σαν επιχείρηση, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, καταφέραμε να επεκταθούμε και σε ένα ακόμη σημείο της Αττικής. Από το 2019, το Syrrakos-sports βρίσκεται στην αγορά του Μοσχάτου στην οδό Σ. Μακρυγιάννη 85. Το νέο ξεκίνημα επέφερε νέα και ευχάριστα πρόσωπα στον χώρο του καταστήματος δημιουργώντας νέες γνωριμίες και φιλίες. Και εννοείται οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Η επιχείρηση Syrrakos-sports συνεχίζει να γράφει την δική της ιστορία κάθε μέρα και με το κατάλληλο πλάνο και την επιχειρηματική οξυδέρκεια συνεχίζει να δημιουργεί νέο και μεγαλύτερο τείχος εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης με τους προμηθευτές της, τους πελάτες της και φυσικά το προσωπικό της.

Για ακόμη μια φορά, ένα ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να φανεί λίγο, αλλά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας εκτιμούμε το γεγονός ότι βρισκόμαστε 40 χρόνια στον χώρο του λιανεμπορίου και οφείλεται σε όλους εσάς!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Η οικογένεια του Syrrakos-sports

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *