τσαντες-syrrakos-sport

Εμπλουτίζουμε το στυλ μας για οποιαδήποτε περίσταση

Ο τρόπος με τον οποίο ντυνόμαστε υποδεικνύει πολλά χαρακτηριστικά για την προσωπικότητα μας. Στις ημέρες μας, το στιλ είναι το μέσο με το οποίο αναδεικνύουμε, μη-λεκτικά τον χαρακτήρα μας.

Λειτουργώντας υποσυνείδητα, το χρώμα που επιλέγουμε να φορέσουμε, μέχρι και τον τύπο ρούχων, δείχνει πολλές πτυχές του εαυτού μας.

Το γυναικείο φύλο παρουσιάζεται πιο συνειδητοποιημένο, συνήθως, κι για αυτό το λόγο, οτιδήποτε βάζουν πάνω τους, έχουν φροντίσει να τις εκφράζει.

Αντίθετα, από την μεριά μας, το αντρικό φύλο μπορεί να μην επιδεικνύει την ίδια θέληση για την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου στιλ.

Για παράδειγμα μια τσάντα, η οποία μας διευκολύνει τη μέρα, πολλές φορές δεν τη διαλέγουμε με καθαρό μυαλό. Έτσι καταλήγουμε να αγοράζουμε ότι φαίνεται «στιλάτο» και βολικό στο δικό μας μάτι, ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ εκτός μόδας κι άβολο.

Παρακάτω θα αναλύσουμε τα 5 τύπους από τσάντες που ένας άνδρας οφείλει στον εαυτό να τις έχει στη ντουλάπα του, κι οι οποίες ξεχωρίζουν τόσο  σε διαχρονικότητα στυλ αλλά και χρησιμότητας.

1. Τσάντα Πλάτης/  Backpack

Με ένα backpack στη πλάτη μπορούμε να κάνουμε κυριολεκτικά τα πάντα μέσα στη μέρα μας. Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να την διαλέξουμε για μια χαλαρή βόλτα, έως και την καθημερινή γυμναστική μας. Τέτοιου είδους τσάντες μπορούν να μας συνοδεύουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να αλλοιώνουμε το στυλ μας, αλλά να μας προσφέρουν και ένα εύκολο χώρο αποθήκευσης των αντικειμένων που έχουμε μαζί μας στην διάρκεια της ημέρας.

Για αυτό το λόγο καλύτερα να επιλέξουμε τις υφασμάτινες τσάντες πλάτης για να διατηρήσουμε το casual κι μοντέρνο look.

2. Τσαντάκι

Για πολλούς τέτοιά είδους μικρές τσάντες είναι απαγορευμένες επειδή έχουν συνδεθεί με το πολύ χαλαρό ντύσιμο. Ωστόσο το καλό με τα τσαντάκια είναι ότι μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους.

Είτε γύρω από το στήθος, είτε στον ώμο, και σίγουρα γύρω από την μέση. Εξαιτίας της ελαστικότητας και του μεγάλου μήκους της ζώνης μπορούν να φορεθούν με άνεση.

Ταυτόχρονα, μπορούμε να χαρούμε τη βόλτα μας δίχως να έχουμε στο νου μας το πορτοφόλι, τα κλειδιά κι το κινητό, τα οποία σε αντίθετη περίπτωση θα μας βάραιναν.

3. Σακβουαγιάζ

Σίγουρα, δεν είναι και το πιο ευχάριστο να διανύουμε μεγάλες αποστάσεις κουβαλώντας μια βαλίτσα, ειδικά όταν ταξιδεύουμε με μετρό, λεωφορεία κλπ.

Οι τσάντες σακβουαγιάζ μας βολεύουν γιατί είναι πολύ ευκίνητες, κι χρησιμεύουν για όλα. Ένα στιλάτο σακβουαγιάζ είναι βέβαιο ότι θα μας τονώσει την συνολική «εικόνα» μας, όπου κι αν πηγαίνουμε αφού είναι διαχρονικό.

Τα διαφορετικά σχέδια και στάμπες σε ένα σακβουαγιάζ, αναβαθμίζει το στυλ μας, λόγω ότι προσφέρει μια δόση από casual και λιτή εμφάνιση.

4. Χαρτοφύλακας

Στη καθημερινότητα ενός άντρα, η τσάντα σε μορφή χαρτοφύλακα μπορεί να αποτελεί τον καλύτερο «φίλο».

Από τη δουλεία μέχρι κι σε μια συνέντευξη ένας χαρτοφύλακάς προσδίδει το στοιχείο της σιγουριάς κι της υπευθυνότητας.

Ταιριάζει απίστευτα με ένα κουστούμι, κι ο συνδυασμός αυτός αναβαθμίζει την εικόνα του άντρα. Καλώς ή κακώς, οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε, πόσο μάλλον στον επαγγελματικού χώρο, που εκεί είναι πολύ σημαντικές.

5. Τσάντα Λάπτοπ

Ο υπολογιστής πλέον είναι το δεξί χέρι στη ζωή μας. Όλα γίνονται μέσα από αυτόν. Το να μπορούμε να δουλέψουμε από το λάπτοπ μας οπουδήποτε, είναι σημαντικό.

Καλό είναι, λοιπόν, να φροντίσουμε να αγοράσουμε τσάντες σχετικού είδους κι προδιαγραφών, ώστε να μην τραυματίζεται ο φορητός υπολογιστής μας κατά την μεταφορά του. Ταυτόχρονα όμως χρειάζεται η τσάντα να διατηρεί κι ένα στυλ. Για αυτό το λόγο να προτιμήσουμε το μαύρο, μπλε σκούρο ή καφέ χρώμα.

Επομένως, η τσάντα για έναν άντρα είναι ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ το οποίο δεν πρέπει να είναι σε περιορισμένη διαθεσιμότητα στη ντουλάπα του. Το να έχουμε μια ευρεία γκάμα επιλογής, μας δίνει μια άνεση, σιγουριά κι ασφαλώς περισσότερο στυλ.

Στο  κάτω κάτω κανείς δεν θέλει να μοιάζει ίδιος σε όλες τις περιστάσεις κι να έχουμε την ίδια τσάντα για τα πάντα. Φροντίζουμε, λοιπόν, τον εαυτό μας κάνοντας την καλύτερη επένδυση αγοράζοντας νέα σχέδια και τύπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *