Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 • Αντικαταβολή
  Πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παράδοση των προϊόντων με έξοδα αντικαταβολής 2,20 € για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 2,50 € για την υπόλοιπη Ελλάδα.
 • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας
  Η εταιρεία μας δέχεται χρεωστικές, προπληρωμένες και πιστωτικές κάρτες μέσω του συστήματος πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς. Εφόσον επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας θα μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που σας υποδεικνύει. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η προέγκριση της κάρτας σας με δέσμευση του συνολικού τιμήματος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε τροποποίηση του τρόπου πληρωμής ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η τηλεφωνική επικοινωνία, θα σας αποστέλλεται e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει, προκειμένου να έρθετε εσείς σε επαφή μαζί μας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί εφικτός κανείς εκ των ως άνω δύο τρόπων επικοινωνίας για χρονικό διάστημα 10 ημερών από την αποστολή του αιτήματος παραγγελίας σας, τότε το αίτημά σας ακυρώνεται αυτομάτως και η εταιρεία μας θα σας αποστείλει σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει. 

Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας. Εφόσον επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρήση κάρτας, θα μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που σας υποδεικνύει.

 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

  Τράπεζα Πειραιώς
  Δικαιούχος: Δ. ΣΥΡΡΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
  ΙΒΑΝ: GR74 0172 0220 0050 2209 6767 899

  Τράπεζα Eurobank
  Δικαιούχος: Δ. ΣΥΡΡΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
  ΙΒΑΝ: GR28 0260 2550 0003 1020 0673 990

Προσοχή: Θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας εντός 3 εργάσιμων ημερών και ως αιτιολογία κατάθεσης να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν γίνει η κατάθεση εντός 3 ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται και τα προιόντα θα αποδεσμεύονται. Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να αποσταλεί στην εταιρεία μας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]. Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα θα πρέπει να επιβαρύνεστε όλα τα έξοδα του εμβάσματος.